RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
22:32:49    zondag, 21 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 10 oktober 2014 20:52 uur, laatst gewijzigd op 10 oktober 2014 21:03 uur

Bezoekrecord boekenbal

Bezoekrecord boekenbal

Op de foto: Vlaggetjes beschilderen die worden samengevoegd tot één grote schoolslinger. Ook dat is Kinderboekenbal in Boxtel. (Foto: Henk van Weert).

De tiende editie van het Boxtelse Kinderboekenbal trok vrijdagavond de tiende van de tiende ruim 260 leerlingen uit de twee hoogste klassen van de plaatselijke basisscholen: een record. In de brede school Wilgenbroek leefde de jeugd zich uit met uiteenlopende spelletjes. Maar ook werden gezonde hapjes gemaakt, kon een heuse fotoshoot worden gemaakt en een eigen schoolslinger.

Op de tiende van de tiende; voor de tiende keer. Dat was natuurlijk aanleiding voor een feestje. Temeer omdat feest ook het thema is van de de Kinderboekenweek die voor de zestigste keer wordt gehouden.

Met een zelf geknutselde snor en kroon poseerde Ties Tibosch uit groep 7 van de Sint-Theresiaschool voor de camera. Met zijn goede vriend Bas Colenbrander natuurlijk. De twee jongens beleefden de avond van hun leven. ,,Onze juf vertelde dat het Kinderboekenbal heel leuk is en dat klopt", glundert Bas. Ties knikt: ,,Mijn zusje was hier al eens eerder en vertelde er ook heel enthousiast over. Waarom ze zichzelf op de foto hebben laten zetten? Er verschijnt een brede grijns: ,,Nou, heel simpel: wij zijn de meest fotogenieke jongens van de hele school!"

Kijk voor meer foto's op onze Facebookpagina.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Proef Culinair Olieenzo SNS Bank Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij