17:45:57    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 15 oktober 2013 10:31 uur, laatst gewijzigd op 15 oktober 2013 10:36 uur

Bevordering van buurtmoestuinen

Bevordering van buurtmoestuinen

De Stichting Streekrekening Het Groene Woud wil in 2014 het aantal milieuvriendelijke buurtmoestuinen vergroten. Er is medio augustus een oproep gedaan voor het indienen van initiatieven voor deze tuinen. Het Groene Woud laat weten dat er nog ruimte is voor een aantal aanvragen.

Het doel van Het Groene Woud is om met deze buurtmoestuinen de inwoners meer te betrekken bij de eigen voedselproductie, de sociale cohesie in de buurten te versterken en de biodiversiteit in wijken te vergroten. Hiervoor zijn financiële middelen en een deskundige beschikbaar gesteld.

Een aantal projectvoorstellen is al ingediend, maar er is nog ruimte voor een aantal aanvragen. Deze kunnen tot woensdag 30 oktober worden ingediend via streekhuis@hetgroenewoud.com. Op de website www.hetgroenewoud.com staat vermeld wat de voorwaarden zijn en wat de aanvraag tenminste moet bevatten. Wanneer groepen vragen hebben bij het opstellen van een voorstel, kunnen ze kosteloos advies inwinnen bij Elly Vermaat, telefoonnummer (06) 12 61 32 50 of via e-mailadres info@rijkenvermaat.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Remax-optimus Alfa Café zaal Kloosterzicht TopSlank Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Filipe Elan Bikes support Huidtherapie Doornmalen electro Podium Boxtel