19:13:49    donderdag, 16 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 15 februari 2013 11:25 uur, laatst gewijzigd op 15 februari 2013 11:26 uur

Besloten debat gaat niet door

Besloten debat gaat niet door

Op de foto: De verkoop van De Braken inspireerde Buurtschap West tijdens de Kleine Eendentrek. (Foto: Marc Cleutjens).

De besloten vergadering over sportcomplex De Braken gaat niet door. Alle raadsfracties hebben aangegeven geen behoefte te hebben aan een besloten bijeenkomst over de toekomst van het complex. De vergadering stond gepland voor maandag 18 februari.

Diverse raadsfracties eisten inzage in de vertrouwelijke stukken over de aanbestedingsprocedure van De Braken. Tijdens de besloten bijeenkomst konden de fracties aanvullende vragen stellen over deze ter inzage gelegde stukken. Met name de fracties SP en D66 waren het oneens met deze gang van zaken en stelden dat de discussie in openheid moet plaatsvinden. ,,We doen niet mee aan achterkamertjespolitiek."

Tijdens de eerstvolgende openbare vergadering van de raadscommissie Maatschappelijke Zaken op maandag 11 maart wordt de verkoop van De Braken besproken. 

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel Huidtherapie Olieenzo Alfa Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom TopSlank Geld en Makelaardij Filipe buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel