04:09:15    maandag, 06 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 02 februari 2012 15:26 uur, laatst gewijzigd op 04 februari 2012 13:29 uur

Beroving Liempde op televisie

Beroving Liempde op televisie

In de uitzending van het televisieprogramma Bureau Brabant van maandag 6 februari wordt aandacht besteed aan de beroving van een Liempdenaar. De uitzending is om 18.10 uur te zien bij Omroep Brabant.

Op woensdag 11 januari werd een man uit Liempde slachtoffer van een beroving. De Liempdenaar was onderweg naar zijn weiland aan de Herscheweg; het fietspad tussen zijn woonplaats en de kern Olland. Daar aangekomen opende hij het hek en verloor het bewustzijn.

Waarschijnlijk is de Liempdenaar met een voorwerp op zijn hoofd geslagen; hij hield er een hoofdwond aan over. Twee wandelaars hebben de man opgevangen en geholpen. Uit onderzoek bleek dat de man is beroofd van een geldbedrag. Opvallend is dat hij veel 2-euromunten bij zich had.

De politie is op zoek naar getuigen en meer informatie over de beroving. De uitzending wordt ieder uur herhaald, de laatste uitzending is dinsdag 7 februari om 17.10 uur.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Doornmalen electro Podium Boxtel Alfa Toverboom Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Filipe TopSlank Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Geerts advies Elan Bikes support Geld en Makelaardij Olieenzo