00:29:36    dinsdag, 07 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 14 mei 2012 12:15 uur, laatst gewijzigd op 14 mei 2012 12:21 uur

Benzinedief in Liempde ingerekend

De politie vatte in de nacht van zondag op maandag rond 4.45 uur een 22-jarige man uit Rossum in de kraag. Hij pleegde kort daarvoor benzinediefstal bij tankstation Velder aan de Oude Rijksweg in Liempde. Ook bleek zijn auto valse kentekenplaten te hebben.

De man tankte bij pompstation Velder en ging er richting de A2 vandoor zonder te betalen. Hij had kennelijk niet gezien dat op de parkeerplaats van het tankstation een politieauto stond. Daarin wachtte een agent op zijn collega, die op het moment van de diefstal in de shop was.

De politie wist de man na een paar honderd meter in te rekenen. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en bekende de diefstal direct. Ook bleek hij te rijden in een auto met valse kentekenplaten. De twintiger zit vast.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Remax-optimus TopSlank Elan Bikes support EmielTechniek Olieenzo Alfa Geerts advies Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Filipe Meubelmakerijdenberg Huidtherapie buisman optiek