06:01:06    donderdag, 27 juni 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 28 mei 2013 10:06 uur, laatst gewijzigd op 01 juni 2013 08:13 uur

Benefietconcert Hart4Bosnië

Benefietconcert Hart4Bosnië

Op de foto: Northern Lights (foto boven) en De Aggemarvanhuisaf Band (onder) treden zaterdag 1 juni op voor het goede doel in B-Town.

Het is een ongewone combinatie voor een benefietconcert. Zaterdag 1 juni speelt zowel de rockgroep Northern Lights als blaasorkest De Aggemarvanhuisaf Band tijdens ’Hart4Bosnië’ in jongerencentrum B-Town. Het entreegeld bedraagt vijf euro en komt ten goede aan een kinderfestival dat Nederlandse VN-militairen hebben opgezet in Sarajevo.

Simone Huijbers (19) uit Liempde vertrekt vrijdag 7 juni samen met haar vier jaar oudere vriend Jeroen Toonen uit Boxtel naar de Bosnische hoofdstad. Via de stichting Out of Area in Nuenen doen ze vrijwilligerswerk tijdens een vijfdaags kinderfestival, dat is opgezet door Nederlandse VN-militairen die in de jaren negentig deelnamen aan de vredesmissie in voormalig Joegoslavië. Ruim 50.000 kinderen kunnen deelnemen aan allerlei workshops op het gebied van spel, dans, muziek, sport en beweging.

Jeroen en Simone maken zich vooral sterk om zoveel mogelijk speelgoed mee te nemen naar Bosnië. Het benefietconcert Hart4Bosnië in het jongerencentrum aan de Baroniestraat in Boxtel begint om 20.00 uur.

 

Foto's

Benefietconcert Hart4Bosnië Benefietconcert Hart4Bosnië

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Doornmalen electro Beleef Boxtel Olieenzo Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen