13:12:53    dinsdag, 16 juli 2019
brabants centrum logo
Zondag, 16 december 2012 20:37 uur, laatst gewijzigd op 16 december 2012 20:39 uur

Benefietconcert BoeL uitverkocht

Benefietconcert BoeL uitverkocht

Op de foto: Beeld van het Glazen Huis, dat in december 2010 op de Markt van Eindhoven werd opgebouwd. (Foto: Marc Cleutjens).

Stichting BoeL zet de schouders zaterdag 22 december onder ’BoeL’s Eye on Serious Request 2012’. Het benefietconcert is sinds zondag uitverkocht.

Stichting BoeL, bekend van de muziekgroep DesdeKunst, heeft vijftien lokale artiesten bereid gevonden op te treden in De Comsche Hoeve aan de Stationsstraat in Boxtel. De opbrengst is voor het Rode Kruis.

In de zaal worden twee podia opgebouwd waar zowel groepen als solisten voor het voetlicht zullen treden. Gevestigde namen als Go Rome, One Two Trio en Heaven Amigo worden afgewisseld met jong talent als Marit van Gils en Joia Rath.

Ook de bands Mateus en Fahrenheit Twins treden op, net als zangeres Inch en zanger Jordy van den Boer. DesdeKunst zal voorlopig voor het laatst live te zien zijn; de band presenteerde eerder dit jaar de cd Rond de Dommel in Podium Boxtel.

Volgens Roland van Son van Stichting BoeL zal de opbrengst van het benefietconcert in De Comsche Hoeve direct na afloop naar Enschede worden gebracht. Daar is op de Oude Markt het Glazen Huis opgebouwd waarin de 3FM-deejays Giel Beelen, Gerard Ekdom en Michiel Veenstra zes dagen lang onafgebroken plaatjes draaien voor de actie Serious Request. Inzet is het terugdringen van onnodige babysterfte.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Olieenzo Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Modecentrum Frans Theelen