RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
05:45:19    vrijdag, 26 april 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 22 oktober 2013 16:55 uur, laatst gewijzigd op 22 oktober 2013 16:57 uur

Benefiet DoMus-kamerconcert

Benefiet DoMus-kamerconcert

Op de foto: Eric Schoones met een van de deelnemers aan het benefietconcert, bas Johan Feyen. De zanger vertolkt in De Walnoot vier romantische liederen van Tsjaikovski.

Om het vierde lustrum van de DoMus-kamerconcerten te markeren, organiseren Eric en Arlette Schoones zondagmiddag 27 oktober in Boxtel vanaf 14.15 uur een benefietconcert waaraan liefst acht musici meewerken. Ook wordt dan de cd met muziek van Erik Satie gepresenteerd die pianist Eric Schoones onlangs opnam.

Al twintig jaar op rij ontvangt het echtpaar Schoones in haar woning aan de Poolsestraat met grote regelmatig muzikale solisten voor een optreden. Voor de jubileumeditie wordt uitgeweken naar gemeenschapshuis De Walnoot, waar acht solisten van zich laten horen. Het repertoire van het benefietconcert loopt uiteen van barok tot hedendaagse klassieke muziek. Maar ook jazz passeert de revue.

De opbrengst van het concert en de cd gaat naar de WakaWaka Foundation. Met een efficiënte led-lamp op zonne-energie wil de stichting 1,6 miljard mensen in Afrika helpen. Zij kunnen geen gebruik maken van een stroomnetwerk en zijn afhankelijk van vervuilende kerosine-lampen, waarmee veel ongelukken gebeuren.

Klik hier voor de kaartverkoop.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht SNS Bank Proef Culinair Geerts advies Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Olieenzo