12:23:40    woensdag, 26 juni 2019
brabants centrum logo
Maandag, 24 juni 2013 19:33 uur, laatst gewijzigd op 25 juni 2013 12:32 uur

Belles Amies steunen WensAmbulance

Belles Amies steunen WensAmbulance

Op de foto: Nicole Jorna van Lions Club Boxtel Belles Amies overhandigt een cheque ter waarde van 8.000 euro aan Giel van Genugten en Leny Hoyng van de WensAmbulance Brabant. (Foto: Marc Cleutjens).

Lions Club Boxtel Belles Amies heeft een bedrag van 8.000 gedoneerd aan de WensAmbulance Brabant. De cheque werd maandagavond door oud Lions-president Nicole Jorna overhandigd aan Giel van Genugten en Leny Hoyng van de WensAmbulance.

De vrouwen die deel uitmaken van Lions Club Boxtel Belles Amies hebben volgens Jorna allemaal enthousiast en toegewijd meegewerkt aan het samenbrengen van 'een ongelofelijk geldbedrag'. ,,Ik ben keitrots op wat we met z'n allen voor elkaar hebben gekregen en kan eigenlijk nog steeds niet geloven dat het zo'n geweldig bedrag is geworden", zei Jorna.

De bijdrage voor de WensAmbulance Brabant kwam tot stand dankzij de organisatie van twee vertrouwde evenementen: het Lions-kerstconcert in Lennisheuvel en culinair evenement De Proeftuin. ,,We hebben in totaal 10.000 euro opgehaald", vertelt Jorna. ,,Een deel van dat bedrag gaat naar het Nationaal Epilepsiefonds. Daarnaast hebben we ons lid Laila Willems financieel ondersteund als deelneemster aan Alpe d'HuZes."

Brabants Centrum besteedt donderdag 27 juni uitgebreid aandacht aan de overhandiging van de cheque.

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Geerts advies Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie