RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
15:33:39    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 16 december 2011 14:13 uur, laatst gewijzigd op 16 december 2011 14:16 uur

'Beleggen in woonzorgcentra'

\'Beleggen in woonzorgcentra\'

Op de foto: Elco Brinkman onthulde vrijdagochtend de twee plaquettes die een plekje krijgen bij de entree van Vinckenrode en Elisabethsdael. (Foto: Albert Stolwijk).

In een feesttent, opgetrokken tussen de eerder dit jaar in gebruik genomen wooncomplexen Elisabethsdael en Vinckenrode, heeft oud-minister Elco Brinkman twee plaquettes onthuld die een plekje krijgen bij de ingang van beide zorgcentra. Die zijn daarmee nu ook officieel geopend.

Veel senioren die in de twee fraaie nieuwbouwcomplexen op de locatie van het oude bejaardenhuis Emmaus hun intrek hebben genomen waren aanwezig bij de openingshandeling. Als eregast van Zorggroep Elde en Woonstichting Sint-Joseph prees Brinkman het resultaat dat tot stand kwam door samenwerking.

De oud-minister, tegenwoordig voorzitter van Bouwend Nederland, deed ook een oproep aan onder meer pensioenfondsen om te beleggen in de bouw van nieuwe woonzorgcentra. Dat is volgens hem noodzakelijk vanwege de toenemende vergrijzing van Nederland. ,,Ondanks de economisch moeilijke tijden is het niet nodig om almaar te somberen. Er is best geld ook al moet het hier en daar wat minder. Zowel in de zorg als de bouw is nog volop werkgelegenheid."

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg SNS Bank Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Geld en Makelaardij Geerts advies Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht