15:43:00    donderdag, 09 april 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 16 december 2011 14:13 uur, laatst gewijzigd op 16 december 2011 14:16 uur

'Beleggen in woonzorgcentra'

\'Beleggen in woonzorgcentra\'

Op de foto: Elco Brinkman onthulde vrijdagochtend de twee plaquettes die een plekje krijgen bij de entree van Vinckenrode en Elisabethsdael. (Foto: Albert Stolwijk).

In een feesttent, opgetrokken tussen de eerder dit jaar in gebruik genomen wooncomplexen Elisabethsdael en Vinckenrode, heeft oud-minister Elco Brinkman twee plaquettes onthuld die een plekje krijgen bij de ingang van beide zorgcentra. Die zijn daarmee nu ook officieel geopend.

Veel senioren die in de twee fraaie nieuwbouwcomplexen op de locatie van het oude bejaardenhuis Emmaus hun intrek hebben genomen waren aanwezig bij de openingshandeling. Als eregast van Zorggroep Elde en Woonstichting Sint-Joseph prees Brinkman het resultaat dat tot stand kwam door samenwerking.

De oud-minister, tegenwoordig voorzitter van Bouwend Nederland, deed ook een oproep aan onder meer pensioenfondsen om te beleggen in de bouw van nieuwe woonzorgcentra. Dat is volgens hem noodzakelijk vanwege de toenemende vergrijzing van Nederland. ,,Ondanks de economisch moeilijke tijden is het niet nodig om almaar te somberen. Er is best geld ook al moet het hier en daar wat minder. Zowel in de zorg als de bouw is nog volop werkgelegenheid."

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht buisman optiek TopSlank Filipe Olieenzo Toverboom Doornmalen electro EmielTechniek Huidtherapie Beleef Boxtel Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen