RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:31:21    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 21 februari 2012 10:54 uur, laatst gewijzigd op 21 februari 2012 11:21 uur

'Beleggen in carnavalsmunten'

\'Beleggen in carnavalsmunten\'

Op de foto: Een afgeladen grand café Rembrandt luistert aandachtig naar de politieke analyses door tonprater Ad Hoevenaars. (Foto: Peter de Koning).

Eendengat beleefde maandag een heerlijk politiek café. Een afgeladen zaal in grand café Rembrandt smulde volop van de grappen en grollen die in groten getale werden rondgestrooid. Een nieuwe opstelling van het podium, zorgde ervoor dat het publiek aandachtiger was dan in de voorbije jaren.

Dat burgemeester Frank van Beers zich had afgemeld als spreker vanwege een sabbatical, vond presentator Berry Dankers jammer. Niet alleen voor de organisatoren en het publiek van het politiek café, maar vooral ook voor Van Beers zelf. ,,Want wij zijn nog de enige groep belangenbehartigers die wél met de burgemeester wil praten…”

Wethouder Anton van Aert bleek een prima plaatsvervanger en vulde zijn elf minuten spreektijd met tal van op- en aanmerkingen aan het adres van prins Paul en zijn hofhouding. Hij gaf aan dat het gemeentebestuur gaat beleggen in carnavalsmunten. ,,Die zijn het meest stabiel: tien jaar geleden kreeg je er een pilsje voor, nu krijg je er een pilsje voor en over tien jaar waarschijnlijk ook wel.”

Ad Hoevenaars nam de gemeenteraad ludiek de maat terwijl Frans Bevers voor een daverende uitsmijter zorgde in zijn creatie als Ciske de visser.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Huidtherapie Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel SNS Bank Geerts advies Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht