19:43:49    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 22 januari 2014 11:35 uur, laatst gewijzigd op 22 januari 2014 11:42 uur

Bekende voorlezers op bezoek

Bekende voorlezers op bezoek

Op de foto: Wethouder Tossy de Man las voor uit de avonturen van een kleine specht... (Foto: Peter de Koning).

Verschillende basisscholen en kindercentra in Boxtel en omgeving hadden woensdag bekende Boxtelaren op bezoek. Tijdens het Nationale Voorleesontbijt lazen de genodigden voor uit spannende boeken. Voor, tijdens of na het luisteren naar een verhaal aten de kinderen een lekkere krentenbol.

Iedere school had een eigen invulling gegeven aan de landelijke actie. Zo waren op de Angelaschool voorlezers uit verschillende beroepsgroepen uitgenodigd. Een politieman, zuster, journalist en een sporter waren aanwezig. Ook las de voorleeskampioene van de school voor aan kinderen van groep 1 en 2.

Op andere plekken in Boxtel waren mensen van de gemeente en het waterschap uitgenodigd om te komen voorlezen. In de openbare bibliotheek werd een voorleesontbijt georganiseerd voor peuters. Daar werd voorgelezen uit het boek Krrr….okodil van de Engelse schrijver Catherine Rayer.

Er is een album met foto's van het voorleesontbijt op de Prinses Amalia- en Molenwijkschool.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel TopSlank Toverboom Geerts advies Beleef Boxtel EmielTechniek Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg buisman optiek Alfa Olieenzo Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Elan Bikes support Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen