RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:50:47    vrijdag, 19 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 23 januari 2014 10:01 uur, laatst gewijzigd op 23 januari 2014 16:33 uur

'Behind the scenes' bij SintLucas

\'Behind the scenes\' bij SintLucas

Op de foto: Vorig jaar organiseerde SintLucas een modeshow tijdens haar open dagen. (Foto: Gerard Schalkx).

Vakopleiding SintLucas organiseert vrijdag 24 en zaterdag 25 januari open dagen bij haar vestigingen in Boxtel en Eindhoven. Toekomstige leerlingen en andere belangstellenden zijn welkom om meer te weten te komen over de mogelijkheden van de creatieve mbo-opleiding.

Het thema van de open dagen is ’Behind the scenes’. Studenten geven uitleg over de verschillende opleidingen bij SintLucas, vertellen over de sfeer op de school en hoe ze hun creatieve talent ontwikkelen. Blikvanger op de open dag is de aanwezigheid van het vermaarde keramiekatelier Cor Unum, dat met een pop-up container present is.

Bezoekers kunnen ook zien hoe studenten aan hun opdrachten werken. Bovendien worden allerlei eindproducten getoond en laten studenten de bezoekers kennismaken met de mini-onderneming, een project in het laatste jaar waarbij ze een eigen bedrijf beginnen met zelfontworpen producten.

Tijdens de open dagen verschijnt een speciale editie van het magazine Zine van SintLucas. Studenten, die zelf zorgen voor de inhoud en opmaak van het tijdschrift, presenteren zich in het tijdschrift, zodat bezoekers een indruk krijgen van hoe het is om te studeren bij SintLucas. Ook is een digitale versie voor de iPad gemaakt.

De school is vrijdag 24 januari geopend van 14.00 tot 21.00 uur en zaterdag 25 januari zijn bezoekers welkom tussen 10.00 en 15.00 uur. Meer informatie: www.sintlucas.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen SNS Bank Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Geld en Makelaardij Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg