17:18:39    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 13 mei 2012 21:15 uur, laatst gewijzigd op 13 mei 2012 21:32 uur

Begrafenis baby Sterre op 16 mei

Begrafenis baby Sterre op 16 mei

Sterre van de Laarakker, het op 22 april dood gevonden babymeisje, wordt daags voor Hemelvaartsdag op woensdag 16 mei om 10.00 uur begraven op begraafplaats Munsel in Boxtel.

Op dinsdag 15 mei doet burgemeester Frank van Beers aangifte van haar geboorte, waarbij ze ook officieel haar naam krijgt. Burgemeester Frank van Beers, medewerkers van justitie en politie en medewerkers van de gemeente Boxtel begeleiden Sterre woensdag om 10.00 uur naar haar laatste rustplaats.

Volgens woordvoerder Bas Schel van de gemeente Boxtel wordt tijdens een kleine, liefdevolle ceremonie afscheid genomen van Sterre. ,,Hiermee geven we haar ook voor altijd een plek in onze gemeenschap. Uit de vele condoleances is duidelijk dat de inwoners van onze gemeente haar die plek gunnen en haar ook een plek in hun hart hebben gegeven. Iedereen, die haar de laatste eer wil bewijzen, is dan ook van harte welkom."

De politie zoekt nog altijd naar de moeder of andere verwanten van de baby. Opsporingsprogramma Bureau Brabant besteedt deze week weer aandacht aan de zaak.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Filipe Geld en Makelaardij Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Elan Bikes support TopSlank buisman optiek EmielTechniek Toverboom Geerts advies Alfa