11:50:09    woensdag, 26 juni 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 04 januari 2012 14:48 uur, laatst gewijzigd op 04 januari 2012 14:49 uur

Beeld van pinpasdief in Boxtel

Beeld van pinpasdief in Boxtel

Op de foto: De onbekende man pint met gestolen passen in Limburg. (Foto: Politie Limburg-Noord).

De politie Limburg-Noord heeft woensdag beelden op internet geplaatst van een onbekende man die in Limburg meerdere malen heeft gepind met verschillende gestolen pinpassen. Hij is ook actief geweest in Boxtel, zo blijkt uit bewakingsbeelden van een bank.

Het is de man volgens de politie gelukt om in een korte periode meerdere duizenden euro’s te pinnen met gestolen bankpassen. Bewakingsbeelden laten zien dat de man vorig jaar actief was in Boxtel, Blerick en Tegelen.

De politie heeft beelden van de man op YouTube geplaatst en hoopt dat personen met tips over de verdachte zich melden. De beelden zijn te bekijken via www.youtube.com/politielimburg. Daarnaast is er een foto van de man rondgestuurd via www.twitter.com/politieln.

De politie komt graag in contact met mensen die informatie hebben over deze verdachte. Personen met tips worden verzocht contact op te nemen met de politie Limburg-Noord via 0900-8844.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Doornmalen electro