15:04:26    zondag, 08 december 2019
brabants centrum logo
Maandag, 21 juli 2014 17:04 uur, laatst gewijzigd op 21 juli 2014 17:04 uur

Bedrijfsplan voor fusie gemeenten

Bedrijfsplan voor fusie gemeenten

Het bedrijfsplan voor een ambtelijke fusie tussen Boxtel, Haaren en Sint-Michielsgestel is klaar. Hierin zijn de contouren vastgelegd voor de samenwerking. In september worden de inwoners van de drie gemeenten uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst. Aan het einde van het jaar mogen de gemeenteraden zich uitspreken.

Boxtel, Haaren en Sint-Michielsgestel hebben vijf doelstellingen geformuleerd die met de ambtelijke fusie behaald moeten worden. Zo wordt de kwaliteit van de dienstverlening hoger, worden kosten bespaard en verminderd de kwetsbaarheid. Ook streven de gemeenten ernaar de dienstverlening bij de burger te houden én de lokale kleur te behouden.

Tijdens informatieavonden in de verschillende dorpskernen van de drie gemeenten wordt uitgebreid gesproken over de ambtelijke fusie en krijgen inwoners een toelichting op de plannen. Ook kunnen zij zelf ideeën aandragen en hun mening geven. Deze bijeenkomsten worden in september georganiseerd.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding EmielTechniek Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Proef Culinair Doornmalen electro Geld en Makelaardij Olieenzo Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen