22:35:50    zondag, 16 juni 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 05 september 2012 15:40 uur, laatst gewijzigd op 06 september 2012 13:46 uur

Bedrijf al dagen onbereikbaar

Bedrijf al dagen onbereikbaar

Op de foto: Met een spandoek vraagt Marcel Joosten aandacht voor zijn conflict met Tele2. (Foto: Albert Stolwijk).

Met een groot spandoek aan de gevel van zijn bedrijf vraagt Marcel Joosten aandacht voor een conflict met telefoonmaatschappij Tele2. De eigenaar van schildersbedrijf Joosten aan de Van Merheimstraat was ruim achttien dagen telefonisch niet bereikbaar.

Het zakelijke mobiele telefoonnummer wordt gebruikt voor het glaszetbedrijf van de Boxtelse ondernemer. Joosten wordt gebeld door mensen indien er glasschade is en herstelt dit. ,,Ik kan echter nu niet gebeld worden en loop hierdoor behoorlijk veel geld mis”, zegt hij. ,,Het duurt drie maanden om een zakelijk telefoonabonnement om te zetten en dit zou worden uitgevoerd door Tele2. Ik heb netjes alle formulieren ingevuld, maar het is nóg niet geregeld.”

Om aandacht te vragen voor het probleem hing Joosten deze week een groot spandoek aan de gevel van zijn pand aan de Van Merheimstraat. ,,Ik hoop dat het flink wat negatieve publiciteit oplevert voor Tele2”, zegt hij stellig. Zijn actie blijkt effect te hebben gehad, sinds donderdag is Joosten weer telefonisch bereikbaar.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 6 september.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Advertenties