16:54:15    maandag, 09 december 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 04 juli 2014 15:50 uur

Beachvolleybal in hartje Boxtel

Beachvolleybal in hartje Boxtel

Zaterdag 5 en zondag 6 juli wordt op de Markt in Boxtel de Rabo Beach Break gehouden. Het evenement start zaterdag om 10.00 uur met een volleybaltoernooi waar 64 teams aan meedoen, zondag wordt het toernooi voortgezet. Zaterdagavond is er een muziekprogramma én wordt de voetbalwedstrijd Nederland-Costa Rica vertoond.

De organisatie van de Rabo Beach Break mag na overleg met de gemeente Boxtel een aantal televisieschermen bij het podium hangen zodat de bezoekers zaterdag 5 juli tussen de muziek door kunnen genieten van Oranje. De vrouwelijke deejay Nikki Nice trapt af om zes uur, een uur later neemt Sem Vox, een organisator uit Amsterdam die zelf draait, het over. Tussen 20.00 en 21.00 uur vindt een speciale act plaats, aansluitend vermaakt Dr. Papasov, een Boxtelse deejay die internationaal bekend is, het publiek. Vervolgens gaat de wedstrijd Nederland-Costa Rica van start.

Vrijdagmiddag werd gestart met de opbouw van het evenement en werden grote hoeveelheden zand de Markt opgereden. Ook werden geluidinstallaties neergezet en het podium opgebouwd. (Foto: Mariëlle Wijffelaars).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Beleef Boxtel Geerts advies Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding EmielTechniek Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen