RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
20:48:39    zaterdag, 20 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 04 juli 2014 15:50 uur

Beachvolleybal in hartje Boxtel

Beachvolleybal in hartje Boxtel

Zaterdag 5 en zondag 6 juli wordt op de Markt in Boxtel de Rabo Beach Break gehouden. Het evenement start zaterdag om 10.00 uur met een volleybaltoernooi waar 64 teams aan meedoen, zondag wordt het toernooi voortgezet. Zaterdagavond is er een muziekprogramma én wordt de voetbalwedstrijd Nederland-Costa Rica vertoond.

De organisatie van de Rabo Beach Break mag na overleg met de gemeente Boxtel een aantal televisieschermen bij het podium hangen zodat de bezoekers zaterdag 5 juli tussen de muziek door kunnen genieten van Oranje. De vrouwelijke deejay Nikki Nice trapt af om zes uur, een uur later neemt Sem Vox, een organisator uit Amsterdam die zelf draait, het over. Tussen 20.00 en 21.00 uur vindt een speciale act plaats, aansluitend vermaakt Dr. Papasov, een Boxtelse deejay die internationaal bekend is, het publiek. Vervolgens gaat de wedstrijd Nederland-Costa Rica van start.

Vrijdagmiddag werd gestart met de opbouw van het evenement en werden grote hoeveelheden zand de Markt opgereden. Ook werden geluidinstallaties neergezet en het podium opgebouwd. (Foto: Mariëlle Wijffelaars).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Geerts advies Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Peijnenburg Verzuimbegeleiding