RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
19:48:57    maandag, 12 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 10 juni 2012 17:13 uur, laatst gewijzigd op 10 juni 2012 17:15 uur

Bazaar brengt zomer naar Boxtel

Bazaar brengt zomer naar Boxtel

Op de foto: Topdrukte op de Bazaar Boxtel. Vele duizenden bezoekers kwamen af op de elfde editie van het multiculturele verbindingsfeest. (Foto: Peter de Koning).

De elfde Bazaar Boxtel heeft zondagmiddag vele duizenden bezoekers naar park Molenwijk gelokt. ,,Een topeditie", jubelde voorzitter Geert Duijghuisen. ,,Ook dit jaar is gebleken dat dit het grote verbindings- en verbroederingsfeest van Boxtel is."

Een festival voor en door heel Boxtel. Zo kan de Bazaar Boxtel gerust omschreven worden. Heel veel vrijwilligers en standhouders maken het mogelijk dat heel veel inwoners kunnen genieten van eten en drinken, muziek en vooral van elkaar ontmoeten.

De Smaak van Boxtel stond ditmaal centraal en zelden waren er zoveel verschillende nationaliteiten in park Molenwijk die zich culinair van hun beste kant lieten zien. Muzikale verrassing vormde de Boxtelse band Mateus die covers van popgrootheden als David Bowie en Britney Spears in een heel ander jasje presenteerde.

De Bazaar Boxtel wordt afgesloten met een swingend optreden van De Aggemarvanhuisaf Band. Burgemeester Frank van Beers verzorgde de prijsuitreiking van de loterij. Echtgenote Marianne van Beers deed mee aan de Smaak van Boxtel en bakte aan de lopende band pannenkoeken.

Lees een uitgebreid verslag in woord en beeld in Brabants Centrum van donderdag 14 juni.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Koppelmans TopSlank 040Fit Uitvaartonderneming Bijnen Tiga Beleef Boxtel Doornmalen electro Natasja fashion Toverboom Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg SNS Bank Rijschool Dolman Geld en Makelaardij Huidtherapie Zwanenberg adviesgroep Geerts advies Gemeente Boxtel