19:07:16    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Zondag, 10 juni 2012 17:13 uur, laatst gewijzigd op 10 juni 2012 17:15 uur

Bazaar brengt zomer naar Boxtel

Bazaar brengt zomer naar Boxtel

Op de foto: Topdrukte op de Bazaar Boxtel. Vele duizenden bezoekers kwamen af op de elfde editie van het multiculturele verbindingsfeest. (Foto: Peter de Koning).

De elfde Bazaar Boxtel heeft zondagmiddag vele duizenden bezoekers naar park Molenwijk gelokt. ,,Een topeditie", jubelde voorzitter Geert Duijghuisen. ,,Ook dit jaar is gebleken dat dit het grote verbindings- en verbroederingsfeest van Boxtel is."

Een festival voor en door heel Boxtel. Zo kan de Bazaar Boxtel gerust omschreven worden. Heel veel vrijwilligers en standhouders maken het mogelijk dat heel veel inwoners kunnen genieten van eten en drinken, muziek en vooral van elkaar ontmoeten.

De Smaak van Boxtel stond ditmaal centraal en zelden waren er zoveel verschillende nationaliteiten in park Molenwijk die zich culinair van hun beste kant lieten zien. Muzikale verrassing vormde de Boxtelse band Mateus die covers van popgrootheden als David Bowie en Britney Spears in een heel ander jasje presenteerde.

De Bazaar Boxtel wordt afgesloten met een swingend optreden van De Aggemarvanhuisaf Band. Burgemeester Frank van Beers verzorgde de prijsuitreiking van de loterij. Echtgenote Marianne van Beers deed mee aan de Smaak van Boxtel en bakte aan de lopende band pannenkoeken.

Lees een uitgebreid verslag in woord en beeld in Brabants Centrum van donderdag 14 juni.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Proef Culinair Olieenzo Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Geerts advies