14:10:11    dinsdag, 07 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 24 mei 2012 23:01 uur, laatst gewijzigd op 24 mei 2012 23:05 uur

Bazaar Boxtel zoekt vrijwilligers

Bazaar Boxtel zoekt vrijwilligers

Op de foto: Beschermvrouwe Marianne van Beers opende de Bazaar Boxtel vorig jaar met een picknick. (Foto: Albert Stolwijk).

Meewerken aan het succes van het grootste evenement in Boxtel? Meld je dan nu aan als vrijwilliger van de Bazaar Boxtel. Vorig jaar bezochten zo’n vijfduizend mensen de Bazaar in park Molenwijk en ook dit jaar is het programma ijzersterk. Maar het evenement kan alleen bestaan als er voldoende handjes zijn…

De Bazaar Boxtel wordt zondag 10 juni voor de elfde keer gehouden. Het programma duurt van 11.00 tot 18.00 uur; de hele dag is hulp van vrijwilligers welkom. Ook op zaterdag 9 juni, als het festivalterrein wordt ingericht, zijn mensen welkom die allerlei hand- en spandiensten willen verrichten.

Bestuurslid Beppie Verberne: ,,We hebben voor de Bazaar op zondag 10 juni vrijwilligers nodig die kunnen helpen met het verkeer regelen, toegangpaden naar het park vrijhouden van auto’s en fietsen, toezicht bij de kinderspelen, volle afvalzakken in afvalemmers vervangen door lege afvalzakken, bij de kraam met loterijprijzen, loten verkopen, eetbonnen verkopen, begeleiden van artiesten, iemand die de overige vrijwilligers voorziet van koffie, helpen bij het opbouwen van de kramen, afbreken van de kramen en opruimen van het park."

Vrijwilligers krijgen drank- en eetbonnen die zij bij de diverse stands op de bazaar kunnen inleveren. Ook mensen die een deel van de dag willen komen helpen zijn van harte welkom.

Op de website van de Bazaar (www.bazaarboxtel.nl) staat een overzicht van het programma, alsmede informatie over het vrijwilligerswerk. Wie zin heeft om mee te werken aan een multicultureel festival dat verbinding en verbroedering hoog in het vaandel heeft, meld zich nu aan. Dat kan via bazaarboxtel@gmail.com onder vermelding van het telefoonnummer waarop men op 9 en 10 te bereiken is.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Huidtherapie Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Alfa buisman optiek Filipe TopSlank Toverboom EmielTechniek Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg