19:24:03    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 10 januari 2014 09:09 uur, laatst gewijzigd op 10 januari 2014 09:58 uur

Barbie zingt tegen zinloos geweld

Barbie zingt tegen zinloos geweld

Op de foto: Barbie poseert met Boxtelse kinderen bij studio Apollo-98. (Foto: Omroep Dommelland).

Samantha van der Plas, beter bekend als Barbie, heeft woensdag samen met haar man Michael een lied ingezongen bij studio Apollo-98 in Boxtel. Het nummer is geschreven door producer Roel Jongenelen en initiator van Stichting Tegen Zinloos Geweld, Bart Wisbrun. De opbrengst van het lied gaat naar de stichting die bekend is van het lieveheersbeestje.

,,Ik ben vier weken geleden benaderd door Wisbrun met de vraag of ik een lied voor hem kon componeren. De melodie lijkt op die een carnavalskraker, maar dan met een moderne beat”, zegt Jongenelen. Een dag nadat Van der Plas de studio bezocht, is de achtergrondzang met een koortje opgenomen. De producer hoopt het lied volgende week af te hebben.

Een cameraploeg van RTL 5 was aanwezig om alles te filmen. De beelden worden naar verwachting in het voorjaar uitgezonden als onderdeel van een vijfde programma in de ’Barbie’-reeks. Een aantal kinderen had lucht gekregen van de komst van de mediapersoonlijkheid en was naar de studio gekomen om met haar op de foto te gaan.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel TopSlank buisman optiek Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Filipe Olieenzo Huidtherapie Toverboom Doornmalen electro Geerts advies Geld en Makelaardij Remax-optimus