RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
22:09:51    zondag, 21 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 06 maart 2014 08:41 uur, laatst gewijzigd op 06 maart 2014 08:44 uur

Balans organiseert sportavond

Balans organiseert sportavond

Op de foto: Frank van der Struijk en Bjorn van de Langenberg, partijleden van Balans, organiseren dinsdag namens de politieke partij een avond over sport en voeding. (Foto: Peter de Koning).

De Boxtelse politieke partij Balans houdt dinsdag 11 maart in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen een informatieavond over sport en voeding. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de partijleden Bjorn van de Langenberg en Frank van der Struijk. De avond in De Dommel is openbaar en gratis toegankelijk.

De bijeenkomst van Balans begint om 18.00 uur met een clinic die wordt verzorgd door Balans-lijstduwer en Vitesse-voetballer Van der Struijk, alsmede PSV’er Sander Heesakkers uit Lennisheuvel en de Liempdse Mauri van de Wetering, die bij PSV/FC Eindhoven speelt. Kinderen die willen deelnemen aan de clinic, kunnen zich vanaf heden aanmelden via info@balansboxtel.nl; er is plaats voor maximaal dertig deelnemers in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. De twee kinderen die de beste prestaties laten zien, krijgen onder leiding van Van der Struijk een rondleiding op het nieuwe trainingscomplex van Vitesse in Papendal.

Het avondprogramma voor volwassenen start om 19.30 uur en bestaat uit enkele sprekers, onder wie lijsttrekker Wim van der Zanden en voedingsdeskundige Teuni Verhagen. Ook de organisatoren Van de Langenberg en Van der Struijk komen aan het woord en zullen vertellen over gezonde voeding en topsport. Andere sprekers zijn Peter Overeem van het Jeugdsportfonds en Patrick Rijnbeek van het Nederlands Instituut voor Sport en Beweging.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Doornmalen electro SNS Bank Meubelmakerijdenberg Geerts advies Proef Culinair Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie