RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
22:48:56    zondag, 21 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 28 mei 2014 10:55 uur, laatst gewijzigd op 28 mei 2014 11:10 uur

Bakkerszaak De Leijer bijna klaar

Bakkerszaak De Leijer bijna klaar

Op de foto: Beeld van het interieur in de nieuwe winkel van bakkerij Jan de Leijer aan de Sint-Severusstraat in de wijk Selissenwal. (Foto: Stefan Latijnhouwers).

Bakkerij Jan de Leijer opent op dinsdag 10 juni, de dag na Pinksteren, een nieuwe winkel aan de Sint-Severusstraat. Eigenaar Tiny Schalkx en zijn team verheugen zich een half jaar na de verwoestende brand op het moment dat ze weer aan de slag kunnen op de vertrouwde locatie in de wijk Selissenwal.

Twee ovens met een gewicht van tweeënhalve ton en een ketel werden woensdagochtend rond de klok van half acht door een opening in het dak van de nieuwbouw naar binnen getakeld. ,,Tot 7 juni blijven we brood verkopen in ons tijdelijke pand aan de Van Beekstraat, daarna gaan we hier weer vlammen”, liet Schalkx enthousiast weten.

De bakkerswinkel moest helemaal opnieuw opgebouwd worden, maar inmiddels zijn medewerkers van enkele Boxtelse bedrijven, waaronder aannemersbedrijf Henk Troeijen, bezig met de laatste loodjes van de inrichting van de zaak. De vestiging krijgt niet alleen een modernere uitstraling, maar ook meer lichtinval. De voorpui wordt iets verder naar voren geplaatst, terwijl de luifel hoger terugkomt en het pand meer glaspartijen krijgt.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Olieenzo Doornmalen electro Gemeente Boxtel Beleef Boxtel