RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
23:03:43    zondag, 21 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 13 mei 2011 11:19 uur, laatst gewijzigd op 13 mei 2011 11:23 uur

Bacchuscorps in Esch 44 jaar

Carnavalsclub 't Bacchuscorps uit Esch bestaat zondag 16 januari precies 44 jaar. De vereniging staat stil bij dit carnavaleske jubileum op vrijdag 14 en zaterdag 15 januari in dorpshuis De Es met een tonpraotevenement en een feestelijke avond.

Tijdens de tonpraotavond op zaterdag 14 januari zijn tonpraters van de partij die bekend zijn van Omroep Brabant en het Keie Bijters Kletstoernooi van Helmond. Optredens worden verzorgd door Kitty Goverde, Harry Hens, Marlon Kicken, Ben van der Sangen, Rien Bekkers, De Fonskus en daarnaast door blaaskapel De Knoestjes uit Esch en een dansgroep onder leiding van Lotte Timmermans. De avond wordt afgesloten met muziek van disco Splash. Kaarten voor het programma op 14 januari zijn inmiddels uitverkocht.

Eén dag later, op zaterdag 15 januari, heeft iedereen van 19.30 uur tot ongeveer 21.00 uur de mogelijkheid om het bestuur van de carnavalsclub te feliciteren. De 44-jarige historie van ’t Bacchuscorps wordt belicht via foto’s en een kolderiek optreden van twee leden van het eerste uur. Vanaf 21.00 uur start een feestavond, die muzikaal wordt omlijst door het Brabants Sound Mix Duo uit Oisterwijk en diverse kapellen uit de regio, waarbij iedereen welkom is. De entree voor deze feestelijke bijeenkomst is gratis.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Proef Culinair SNS Bank Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel