18:43:47    dinsdag, 18 juni 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 15 november 2012 23:16 uur, laatst gewijzigd op 15 november 2012 23:26 uur

BOT voor Verzijden en D&M Holland

BOT voor Verzijden en D&M Holland

Op de foto: Peter Verzijden (links) en Frank van Schaaijk nemen de Boxtelse Ondernemers Trofeeën in ontvangst. (Foto: Gerard Schalkx).

De vijfde editie van de Boxtelse Ondernemers Trofee kende donderdagavond twee winnaars. Fysiotherapeutisch Medisch Centrum Verzijden ging in de categorie 'bedrijven onder de 10 werknemers' met de prijs naar huis en D&M Holland Wielen en Transportwielen won de trofee in de categorie 'bedrijven met meer dan 10 werknemers'.

De jury, bestaande uit Ruud van Oers (winnaar BOT 2010), Hans Barelds (directievoorzitter Rabobank Dommel en Aa), Cor de Jong (Albert Heijn Boxtel) en Peter van Baaren (Hermanides De Vries Van Baaren Advocaten), legde in de aanloop naar de verkiezing jurybezoeken af bij alle geselecteerde bedrijven. Tijdens de uitreiking van de BOT in Podium Boxtel kreeg iedere genomineerde de kans om in 2 minuten uit te leggen waarom hij of zij lef had, want dat was het thema van dit jaar. Ook stelde de jury vragen aan alle kanshebbers.

Frank van Schaaijk, directeur van D&M Holland aan de Ladonkseweg en fysiotherapeut Peter Verzijden, gevestigd aan de Baandervrouwenlaan, werden door de jury gezien als de ondernemers die het beste bij het thema pasten. ,,Maar het was een lastige beslissing", gaf Hans Barelds toe.

Voor de Boxtelse Ondernemers Trofee waren zeven bedrijven genomineerd: Tiga Beauty & Spa, dinercafé Knus, taxicentrale De Meierij, het IJscafé, Helicon, Verzijden en D&M Holland.

Auteur: Annelieke van der Linden

Advertenties