00:10:06    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Zondag, 06 juli 2014 18:52 uur, laatst gewijzigd op 07 juli 2014 09:13 uur

BOT 2014 telt zeven finalisten

BOT 2014 telt zeven finalisten

Op de foto: De genomineerden van de BOT 2014 poseren bij Classic Park.

Eetcafé De Deugniet, Schoenmakerij Bas, Standby Thuiszorg, Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde (SPPiLL), Unilux, Innodak en nieuwsblad Brabants Centrum zijn de zeven genomineerden voor de Boxtelse Ondernemers Trofee (BOT) 2014. De uitreiking vindt op 6 november plaats bij Podium Boxtel.

JCI Dommelland – voorheen bekend als Juniorkamer Dommelland – maakte de winnaars zondag na afloop van de Dommeldrive bekend bij automuseum Classic Park. In totaal waren er zeventien genomineerden,  zeven daarvan werden gekozen tot finalisten. De organisatie heeft ervoor gekozen de genomineerde bedrijven te splitsen in twee categorieën. Er is een categorie voor bedrijven met meer en minder dan tien werknemers.

De jury - onder leiding van architect Jeroen Weijers - bezoekt de komende maanden de zeven finalisten en kiest hieruit de uiteindelijke winnaars in beide categoriën. Kaarten voor de prijsuitreiking op 6 november zijn verkrijgbaar via de website www.bot2014.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie TopSlank Geerts advies buisman optiek Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij EmielTechniek Podium Boxtel Doornmalen electro Toverboom Remax-optimus