RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
16:23:33    zaterdag, 20 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 24 februari 2013 12:42 uur, laatst gewijzigd op 24 februari 2013 13:02 uur

BNN helpt Roy aan lovematch

BNN helpt Roy aan lovematch

Op de foto: Hét moment tijdens de grote finale van de opnamen voor het BNN-programma 'Stop in the name of Love' in Liempde: Mandy uit Amsterdam stapt niet in de bus, maar kiest ervoor om haar nieuwe vlam Roy Peijnenburg beter te leren kennen. (Foto: Peter de Koning).

En toen zaten er nog maar twaalf stadse dames in de bus van het BNN-televisieprogramma ’Stop in the name of love’. Nadat in het Zuid-Hollandse Noordeloos eerder al twee vrouwen achterbleven, was er afgelopen weekeinde ook in Liempde sprake van een heuse lovematch. De 36-jarige Mandy uit Amsterdam koos zondag in de vrieskou niet voor de bus, maar voor een nadere kennismaking met de plaatselijke vrijgezel Roy Peijnenburg.

Waar Peijnenburg (28), in het dagelijkse leven actief als freelance grafisch vormgever, dankzij het televisieprogramma misschien wel de liefde van zijn leven heeft gevonden, had Ad Schelle minder geluk. De (mede)eigenaar van café ’t Wapen van Liempde en pannenkoekenhuis ’t Struifhuis aan het Raadhuisplein had desondanks met volle teugen genoten van het avontuur.

,,Ik vond het een ontzettend leuke ervaring”, vertelde Schelle zondagmorgen na de laatste opnamen van de 'grand finale' en de afscheidsceremonie bij de kiosk in hartje Liempde. ,,Natuurlijk was het geweldig geweest als ik met een van de dames een echte klik had gehad, maar dat zat er gewoon niet in. Al heb ik aan Roxanna, een van de twee vrouwen waarmee ik zaterdag een zogeheten een-op-een date heb gehad, een hele leuke vriendin overgehouden. Ach, met de liefde en mij zal het uiteindelijk wel goed komen. Er zijn zoveel leuke vrouwen in de wereld.”

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Olieenzo Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank