10:34:29    maandag, 06 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 02 februari 2012 09:11 uur, laatst gewijzigd op 03 februari 2012 09:25 uur

BIC Selissen niet naar De Walnoot

BIC Selissen niet naar De Walnoot

Op de foto: De Walnoot heeft momenteel geen ruimte om het BIC in te vestigen. (Foto: Albert Stolwijk).

Het buurtinformatiecentrum (BIC) van de wijk Selissenwal wordt niet ondergebracht in gemeenschapshuis De Walnoot. Reden is dat het gemeenschapshuis niet permanent ruimte kan bieden aan het BIC.

Ondanks intensief overleg tussen Woonstichting Sint-Joseph, Wijkplatform Selissenwal, de gemeente Boxtel en het bestuur van De Walnoot hebben de partijen geen overeenstemming kunnen bereiken. De huiskamer van het gemeenschapshuis zou volgens wethouder Willie van de Langenberg geschikt zijn, maar omdat deze ook wordt verhuurd aan andere gebruikers is er niet permanent ruimte voor het BIC.

Zowel De Walnoot als het BIC gaan door met de huidige werkzaamheden en diensten. Van de Langenberg: ,,Alles blijft gewoon doorgaan op de bekende locaties.” Het BIC is gevestigd op de benedenverdieping van de Celloflat aan de Baandervrouwenlaan.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Podium Boxtel Huidtherapie TopSlank Doornmalen electro EmielTechniek Filipe Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg buisman optiek Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Alfa Café zaal Kloosterzicht Toverboom Geerts advies