12:18:21    zondag, 12 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 25 mei 2012 09:53 uur, laatst gewijzigd op 25 mei 2012 09:55 uur

BHC in actie voor Alpe d'HuZes

BHC in actie voor Alpe d\'HuZes

Op de foto: Alleen als geld in de collectebus wordt gestopt trapt Pm de pedalen van de hometrainer rond. (Foto: Henk van Weert).

Scholieren van het Baanderherencollege voeren momenteel actie tijdens de weekmarkt in Boxtel. Ze halen geld op voor gymdocent Paul Hooijen die meedoet aan de actie Alpe d'HuZes voor KWF Kankerbestrijding.

Vóór het gemeentehuis zit Pim op een hometrainer. Alleen als voorbijgangers een financiële bijdrage in de collectebus deponeren, draait hij de pedalen rond en klinkt gejuich van zijn klasgenoten. Samen met Nena bedacht hij de actie om op deze manier geld bijeen te brengen.

De tweedejaars leerlingen van het praktijkonderwijs zamelden eerder al lege flessen in en bakten cakejes en broodjes die vervolgens op school werden verkocht. De hele opbrengst zit in de groene collectebus, vertelt de 14-jarige Roel. ,,Volgende week vrijdag openen we de bus en weten we hoeveel geld we in totaal hebben opgehaald."

Paul Hooijen neemt met een team van een school in Valkenswaard, waar hij ook lesgeeft, deel aan Alpe d'HuZes,

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom EmielTechniek TopSlank Olieenzo Filipe Beleef Boxtel buisman optiek Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel Geerts advies Huidtherapie Alfa Elan Bikes support