RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
20:55:39    woensdag, 20 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 23 maart 2012 16:41 uur, laatst gewijzigd op 23 maart 2012 16:47 uur

BHC herbergt muzikaal talent

BHC herbergt muzikaal talent

Op de foto: Het zangduo MenM (Maaike en Meike) maakte vrijdag indruk tijdens het muziekspektakel Let's See Action in de Tijberzaal van het Baanderherencollege. (Foto: Peter de Koning).

De derde editie van het muziekproject Let’s See Action in het Boxtelse Baanderherencollege is vrijdag uitgegroeid tot een groot succes. Een tiental leerlingen verwende het publiek in de bomvolle Tijberzaal met verschillende optredens, variërend van zangeressen die nummers van bekende artiesten als Adele, Alicia Keys en Anouk ten gehore brachten tot een saxofonist, een pianiste en een act met diabolo en magic sticks.

De 22-jarige Utrechtse student en zanger-gitarist Toine Haverkamp verzorgde aan het eind van de muzikale happening een gastoptreden. Haverkamp bracht vorig jaar zijn eerste single ’Wat ik bedoel’ uit en heeft in Willem van Schijndel (lid van het duo De Deurzakkers en ontdekker van Guus Meeuwis en Hermes House Band), een ervaren manager.

Toch was het niet Haverkamp die vrijdagmiddag de show stal, maar enkele leerlingen en met name ook docent Nederlands en zorgcoördinator Marieke van Lierop. Zij zong de hit ’Sacrifice’ van de Haagse rockbabe Anouk op onnavolgbare wijze en kreeg een dikverdiend applaus van de honderden leerlingen in de zaal. Ook de zangkunsten van onder anderen Lotte Smetsers, het duo M en M (Maaike en Meike), Ramona van de Moosdijk en Naomi Acevedo maakten veel indruk op het publiek dat voor veel sfeer zorgde en de nummers regelmatig spontaan begeleidde met ritmisch geklap en enthousiast gejoel.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding SNS Bank Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Olieenzo Beleef Boxtel Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair