00:37:15    woensdag, 24 juli 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 23 maart 2012 16:41 uur, laatst gewijzigd op 23 maart 2012 16:47 uur

BHC herbergt muzikaal talent

BHC herbergt muzikaal talent

Op de foto: Het zangduo MenM (Maaike en Meike) maakte vrijdag indruk tijdens het muziekspektakel Let's See Action in de Tijberzaal van het Baanderherencollege. (Foto: Peter de Koning).

De derde editie van het muziekproject Let’s See Action in het Boxtelse Baanderherencollege is vrijdag uitgegroeid tot een groot succes. Een tiental leerlingen verwende het publiek in de bomvolle Tijberzaal met verschillende optredens, variërend van zangeressen die nummers van bekende artiesten als Adele, Alicia Keys en Anouk ten gehore brachten tot een saxofonist, een pianiste en een act met diabolo en magic sticks.

De 22-jarige Utrechtse student en zanger-gitarist Toine Haverkamp verzorgde aan het eind van de muzikale happening een gastoptreden. Haverkamp bracht vorig jaar zijn eerste single ’Wat ik bedoel’ uit en heeft in Willem van Schijndel (lid van het duo De Deurzakkers en ontdekker van Guus Meeuwis en Hermes House Band), een ervaren manager.

Toch was het niet Haverkamp die vrijdagmiddag de show stal, maar enkele leerlingen en met name ook docent Nederlands en zorgcoördinator Marieke van Lierop. Zij zong de hit ’Sacrifice’ van de Haagse rockbabe Anouk op onnavolgbare wijze en kreeg een dikverdiend applaus van de honderden leerlingen in de zaal. Ook de zangkunsten van onder anderen Lotte Smetsers, het duo M en M (Maaike en Meike), Ramona van de Moosdijk en Naomi Acevedo maakten veel indruk op het publiek dat voor veel sfeer zorgde en de nummers regelmatig spontaan begeleidde met ritmisch geklap en enthousiast gejoel.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Doornmalen electro Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Proef Culinair Meubelmakerijdenberg