19:46:17    zaterdag, 11 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 14 januari 2014 11:40 uur, laatst gewijzigd op 14 januari 2014 12:45 uur

BHC: 5.400 euro voor nieuwe auto

BHC: 5.400 euro voor nieuwe auto

Op de foto: Medewerkers van de Voedselbank nemen de cheque in ontvangst van drie leerlingen van het Baanderherencollege. (Foto: Pieter Heijboer).

Leerlingen van het Baanderherencollege overhandigden dinsdag een cheque ter waarde van 5.400 euro aan de Voedselbank Boxtel. Penningmeester Jan Geerts en medeoprichtster Gulay Bicici namen het waardepapier in ontvangst in een collegezaal in het schoolgebouw. Het geld werd ingezameld met de kerstactie van de school.

Het bedrag komt ten goede aan een nieuwe bus die de Voedselbank dit jaar wil aanschaffen. De penningmeester gaf aan dankzij de gift zo’n 12 procent van het totaal bedrag te hebben.

,,Wij hebben allemaal geld ingezameld en ons daarmee weer van een goeie kant laten zien”, zei coördinator van de kerstactie Dick Bartelds. ,,We zijn blij dat we een bijdrage kunnen leveren aan de snelst groeiende bank van Nederland.” De leerlingen Suki Sellathurai (15) en Frederique van der Meijden (13) haalden het meest geld op voor de Voedselbank. Het tweetal zamelde geld in via familieleden en bekenden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg TopSlank Huidtherapie Filipe Toverboom buisman optiek Remax-optimus Geld en Makelaardij EmielTechniek Olieenzo Doornmalen electro Alfa Geerts advies Elan Bikes support Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen