RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
23:28:56    zaterdag, 19 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 28 januari 2014 08:53 uur, laatst gewijzigd op 28 januari 2014 10:36 uur

B-Pool in rap tempo uitverkocht

B-Pool in rap tempo uitverkocht

Op de foto: Het jongerencarnaval in B-Pool is in trek bij carnavalsvierders in de leeftijd van 12 tot en met 16 jaar. (Foto: www.btown.nl).

De kaarten voor de vier carnavalsavonden in het Boxtelse jongerencentrum B-Town waren in een mum van tijd uitverkocht. Er werden iets meer dan 250 passe-partouts gereserveerd door jongeren van 12 tot en met 16 jaar.

De zesde editie van het Eendengatse jongerencarnaval in B-Pool kent een iets andere opzet dan voorgaande jaren, meldt jongerenwerker Bas Hermans. ,,We verstrekten altijd tweehonderd passe-partouts in de voorverkoop. Daarnaast waren nog vijftig losse dagkaarten aan de zaal verkrijgbaar, maar de vraag was altijd groter dan het aanbod. Al twee uur voordat de deur hier openging, stond de jeugd te wachten en dat leidde regelmatig tot discussies over wie nu eerst was en een kaartje kon bemachtigen. Daar zijn we dit jaar vanaf gestapt”, aldus Hermans.

Reserveren van kaarten voor B-Pool kon alleen via internet. In een mailtje dat wordt toegestuurd, lezen jongeren op welke dag ze hun passe-partout kunnen afhalen in jongerencentrum B-Town aan de Baroniestraat. De entreebewijzen worden verstrekt tegen contante betaling van acht euro en het tonen van een identiteitskaart.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel Olieenzo Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Huidtherapie SNS Bank Meubelmakerijdenberg