03:57:00    maandag, 06 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 28 januari 2014 08:53 uur, laatst gewijzigd op 28 januari 2014 10:36 uur

B-Pool in rap tempo uitverkocht

B-Pool in rap tempo uitverkocht

Op de foto: Het jongerencarnaval in B-Pool is in trek bij carnavalsvierders in de leeftijd van 12 tot en met 16 jaar. (Foto: www.btown.nl).

De kaarten voor de vier carnavalsavonden in het Boxtelse jongerencentrum B-Town waren in een mum van tijd uitverkocht. Er werden iets meer dan 250 passe-partouts gereserveerd door jongeren van 12 tot en met 16 jaar.

De zesde editie van het Eendengatse jongerencarnaval in B-Pool kent een iets andere opzet dan voorgaande jaren, meldt jongerenwerker Bas Hermans. ,,We verstrekten altijd tweehonderd passe-partouts in de voorverkoop. Daarnaast waren nog vijftig losse dagkaarten aan de zaal verkrijgbaar, maar de vraag was altijd groter dan het aanbod. Al twee uur voordat de deur hier openging, stond de jeugd te wachten en dat leidde regelmatig tot discussies over wie nu eerst was en een kaartje kon bemachtigen. Daar zijn we dit jaar vanaf gestapt”, aldus Hermans.

Reserveren van kaarten voor B-Pool kon alleen via internet. In een mailtje dat wordt toegestuurd, lezen jongeren op welke dag ze hun passe-partout kunnen afhalen in jongerencentrum B-Town aan de Baroniestraat. De entreebewijzen worden verstrekt tegen contante betaling van acht euro en het tonen van een identiteitskaart.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa TopSlank Toverboom Filipe Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Olieenzo Beleef Boxtel Elan Bikes support Geerts advies Remax-optimus EmielTechniek