00:03:27    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 18 juli 2014 08:46 uur

Avonturenmiddagen in Kampina

Avonturenmiddagen in Kampina

Tijdens de zomervakantie organiseert het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in Oisterwijk allerlei activiteiten voor kinderen. Op het programma staan spannende ontdektochten en leerzame themamiddagen. Voor alle leeftijdsgroepen is er iets te beleven.

Elke dinsdag in de periode tot en met 26 augustus kunnen kinderen van 4 tot en met 6 jaar meedoen aan de speurtocht Noniksie. Deelname kost 4,50 euro voor leden van Natuurmonumenten, niet-leden betalen 7,50 euro. Op donderdagen wordt een themadag gehouden waar kinderen van 4 tot en met 12 jaar gratis aan deel kunnen nemen. De Bezige Bijendag wordt gehouden op 24 juli, 7 en 21 augustus. Deelnemers leren hoe honing wordt gemaakt en kunnen een kijkje nemen in een bijenkast.

Op 31 juli en 14 augustus staat de Ontdekmiddag op het programma. Samen met de boswachter gaan de deelnemers op ontdekkingstocht, op zoek naar kriebelbeestjes en de geheimen van het bos. De Avonturenmiddag wordt gehouden op 28 augustus, deze start elk uur tussen 11.00 en 15.00 uur. Kinderen maken boomschommels, leren knoppen leggen en gaan klimmen en klauteren.

Voor de themadagen is reserveren wenselijk. Dat kan telefonisch via (013) 523 80 00 of kijk op www.natuurmonumenten.nl/agenda.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Remax-optimus Huidtherapie buisman optiek TopSlank Geerts advies Podium Boxtel Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Filipe Olieenzo Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek