20:09:14    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 29 december 2013 10:16 uur, laatst gewijzigd op 29 december 2013 10:20 uur

Avondspreekuur ContourdeTwern

Avondspreekuur ContourdeTwern

Welzijnsinstelling ContourdeTwern voert met ingang van dinsdag 7 januari een avondspreekuur in. Dit spreekuur is wekelijks op dinsdag van 17.00 tot 19.00 uur in Sint-Ursula aan de Baroniestraat in Boxtel.

Met het spreekuur, dat een open inloopkarakter heeft, wil ContourdeTwern inwoners nog meer van dienst zijn en cliënten die vanwege werk of andere reden overdag niet kunnen, de gelegenheid geven binnen te lopen. De medewerkers van het algemeen maatschappelijk werk, schoolmaatschappelijk werk en Buro Sociaal Raadslieden staan op deze avond klaar.

Verder kan men bij ContourdeTwern terecht met vragen op het gebied van vrijwilligerswerk, opbouwwerk, buurtbemiddeling, welzijn ouderen, mantelzorg, jongerenwerk, nieuwkomers en vrijwillige thuishulp.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank buisman optiek Huidtherapie Podium Boxtel Geld en Makelaardij Elan Bikes support EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Filipe Olieenzo Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht