10:07:47    donderdag, 20 juni 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 06 november 2013 15:19 uur, laatst gewijzigd op 06 november 2013 15:20 uur

Avondje comedy in Podium Boxtel

Avondje comedy in Podium Boxtel

De bekende stand-up comedian Harry Glotzbach staat donderdag 7 november om 20.15 uur op de planken in Podium Boxtel. Glotzbach, eerder dit jaar al te gast op de preview van de Boxtelse theaterzaal, staat garant voor een avondje doldwaze humor en bizarre improvisatie.

Momenteel reist Glotzbach met zijn derde voorstelling ’Aandachtsgeil’ langs alle theaters in Nederland. Het is een show vol gelaagde comedy, bizarre verhalen, meeslepende gitaarliedjes en hilarische publieksinteractie. Bezoekers van de preview in de Boxtelse theaterzaal zullen zich ongetwijfeld herinneren hoe de komiek erin slaagde de hele zaal plat te krijgen.

Glotzbach timmert behoorlijk aan de weg in comedyland. In 2005 stond hij in de finale van het Leids Cabaret Festival en werden vooral zijn muzikaliteit en warme stem geroemd. Andere critici prijzen zijn ’authentieke, incorrecte en originele grappen’. Het grote publiek kent hem als Barry, de mislukte volkszanger uit de commercials van Holland Casino.

In het verleden droeg Glotzbach onder anderen bij aan de Koen & Sander Show op 3FM en was hij betrokken bij tv-programma’s als Raymann Is Laat, Man Bijt Hond, Comedy Factory en Sterretje Gezocht. Kaarten voor de show van Harry Glotzbach kosten 17,50 euro en zijn verkrijgbaar bij boekhandel Elckerlijc en UITpunt Boxtel.

 

Advertenties