RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
09:34:43    zondag, 17 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 06 november 2013 15:19 uur, laatst gewijzigd op 06 november 2013 15:20 uur

Avondje comedy in Podium Boxtel

Avondje comedy in Podium Boxtel

De bekende stand-up comedian Harry Glotzbach staat donderdag 7 november om 20.15 uur op de planken in Podium Boxtel. Glotzbach, eerder dit jaar al te gast op de preview van de Boxtelse theaterzaal, staat garant voor een avondje doldwaze humor en bizarre improvisatie.

Momenteel reist Glotzbach met zijn derde voorstelling ’Aandachtsgeil’ langs alle theaters in Nederland. Het is een show vol gelaagde comedy, bizarre verhalen, meeslepende gitaarliedjes en hilarische publieksinteractie. Bezoekers van de preview in de Boxtelse theaterzaal zullen zich ongetwijfeld herinneren hoe de komiek erin slaagde de hele zaal plat te krijgen.

Glotzbach timmert behoorlijk aan de weg in comedyland. In 2005 stond hij in de finale van het Leids Cabaret Festival en werden vooral zijn muzikaliteit en warme stem geroemd. Andere critici prijzen zijn ’authentieke, incorrecte en originele grappen’. Het grote publiek kent hem als Barry, de mislukte volkszanger uit de commercials van Holland Casino.

In het verleden droeg Glotzbach onder anderen bij aan de Koen & Sander Show op 3FM en was hij betrokken bij tv-programma’s als Raymann Is Laat, Man Bijt Hond, Comedy Factory en Sterretje Gezocht. Kaarten voor de show van Harry Glotzbach kosten 17,50 euro en zijn verkrijgbaar bij boekhandel Elckerlijc en UITpunt Boxtel.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Doornmalen electro Geld en Makelaardij Beleef Boxtel SNS Bank Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Geerts advies