02:39:50    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 27 januari 2014 14:04 uur, laatst gewijzigd op 27 januari 2014 14:10 uur

Avond over ledverlichting in Esch

Avond over ledverlichting in Esch

Op de foto: In Boxtel is op verschillende plekken de straatverlichting omgebouwd tot led-verlichting. (Foto: Albert Stolwijk).

De werkgroep Haaren Energiebewust Ecologisch Traject (HEET) organiseert donderdag 30 januari in Ons Café om 20.00 uur aan de Leunisdijk in Esch een informatiebijeenkomst over ledverlichting. De toegang is gratis.

,,Vooral op het gebied van verlichting in en rond het huis is veel stroom te besparen met de vervanging van gloei-, halogeen- en zelfs spaarlampen voor ledverlichting”, aldus de werkgroep. Om beter inzicht te krijgen in de mogelijkheden en voordelen van led organiseert de werkgroep deze avond. ,,Deze lamp is verreweg de meest zuinige die momenteel verkrijgbaar is. Andere voordelen zijn dat de verlichting niet warm wordt en schok- en vorstbestendig is. Bovendien is een ledlamp meteen op lichtsterkte.” Zo wordt verteld waar het publiek op moet letten en hoeveel geld er bespaard kan worden door de vervanging van lampen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Geld en Makelaardij Remax-optimus Filipe Olieenzo Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel Beleef Boxtel Toverboom Alfa TopSlank Huidtherapie Geerts advies EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht