02:44:13    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 15 mei 2012 16:08 uur, laatst gewijzigd op 16 mei 2012 09:14 uur

Automobiliste raakt bekneld

Automobiliste raakt bekneld

Op de foto: De bestuurster van de witte auto links raakte bekneld tijdens een botsing met een voertuig op de Parallelweg Zuid. (Foto: Albert Stolwijk).

Rond tien over drie zijn dinsdagmiddag twee auto's op elkaar gebotst op de Parallelweg Zuid ter hoogte van de inrit naar kasteel Stapelen. De bestuurster van een van de voertugen raakte bekneld en is door de brandweer bevrijd en per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Een 60-jarige vrouw uit Boxtel reed de inrit van Stapelen af en verleende geen voorrang aan een 45-jarige Boxtelse automobiliste afkomstig uit zuidelijke richting. Hierdoor kwamen de voertuigen in botsing en raakte de 60-jarige bestuurster bekneld.

Twee brandweerploegen arriveerden om de auto van de beknelde vrouw open te knippen. De vrouw was continu aanspreekbaar en werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Ze bleek haar bekken te hebben gebroken. De andere bestuurder werd ter controle per ziekenauto afgevoerd. Over haar toestand is niets bekend.  

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Alfa Geerts advies Toverboom Filipe Geld en Makelaardij buisman optiek Elan Bikes support Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Huidtherapie Beleef Boxtel Doornmalen electro EmielTechniek TopSlank