05:21:58    dinsdag, 23 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 05 juni 2012 20:29 uur, laatst gewijzigd op 07 juni 2012 14:27 uur

Automobiliste (86) aangehouden

Automobiliste (86) aangehouden

Op de foto: De kruising Prins Hendrikstraat-Parallelweg Zuid in Boxtel was dinsdagavond geruime tijd afgesloten vanwege het ongeval. (Foto: Albert Stolwijk).

Dinsdagavond heeft zich op de kruising Parallelweg Zuid-Prins Hendrikstraat een verkeersongeval voorgedaan. Volgens de politie werd een 73-jarige fietser aangereden door een 86-jarige automobiliste uit Liempde. De man ligt in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis.

Naast ambulance en politie kwam ook een traumahelikopter ter plaatse, die landde nabij de Parallelweg Zuid. Het traumateam behandelde het slachtoffer ter plaatse alvorens transport naar het ziekenhuis plaatsvond. Over de ernst van het letsel is inmiddels meer bekend. De politie laat weten dat de man ernstig hoofdletsel heeft en dat zijn toestand zorgwekkend is.

De bestuurster van de auto is volgens de politie even gestopt na de aanrijding, maar is er vervolgens vandoor gegaan. Na enig speurwerk en aan de hand van getuigenverklaringen kon de bejaarde vrouw elders in Boxtel aangehouden worden. De vrouw is verhoord en zal zodra meer onderzoeksresultaten bekend zijn verder ondervraagd worden.

Omdat het ongeval plaatsvond op de route van de avondwandelvierdaagse, waren er veel mensen die het ongeval hebben zien gebeuren.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Doornmalen electro Olieenzo Geerts advies Huidtherapie Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg