23:42:20    zondag, 16 juni 2019
brabants centrum logo
Maandag, 04 februari 2013 11:23 uur, laatst gewijzigd op 04 februari 2013 14:10 uur

Automobilist ramt gevel juwelier

Automobilist ramt gevel juwelier

Op de foto: Een bergingsbedrijf takelt de auto weg die in de Stationsstraat tegen de gevel van juwelierszaak Cloc Caduc reed. De bestuurder is spoorloos. (Foto: Marc Cleutjens).

UPDATE - Een automobilist reed maandagochtend vanuit westelijke richting de winkelpromenade van de Stationsstraat in. Getuigen zagen hoe hij bij de amsterdammertjes op de hoek met de Molenstraat en de Prins Hendrikstraat omkeerde en daarbij met zijn voertuig tegen de voordeur van juwelierszaak Le Cloc Caduc tot stilstand kwam. De man is op de vlucht geslagen.

De politie in Boxtel is op zoek naar de bestuurder. Het gaat om een slanke man in een groen T-shirt en joggingpak. Hij is circa 1,85 meter lang, draagt een tatoeage op zijn linkerarm en een piercing door een van zijn wenkbrauwen. De auto is zeer waarschijnlijk gestolen en afkomstig uit de regio Den Haag.

De zwarte Renault Clio is weggetakeld. De politie haalde een paspoort en rijbewijs uit het voertuig. Andere bewijsstukken, zoals een fles cola werden in plastic zakjes gedaan en meegenomen voor onderzoek. Onder meer met een helikopter en enkele burgerauto's wordt gezocht naar de bestuurder. 

Mensen die denken de bewuste man te hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Advertenties