RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
20:28:17    maandag, 22 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 16 april 2012 19:59 uur, laatst gewijzigd op 18 april 2012 14:47 uur

Auto tegen boom bij viaduct A2

Auto tegen boom bij viaduct A2

Op de foto: Het voertuig 'krulde' zich maandag aan het begin van de avond als het ware om een boom op het talud van de Schijndelsedijk. (Foto: Henk van Weert).

UPDATE - Mogelijk verblind geraakt door de laaghangende zon is maandagavond tegen zeven uur een auto van de rijbaan geraakt op de Schijndelsedijk in Boxtel. Het voertuig, afkomstig uit de richting Schijndel, slingerde volgens getuigen over de weg en krulde zich net voorbij het viaduct over de rijksweg A2, op de rechter zijkant rond een boom onderaan het talud. De 19-jarige bestuurster bleek na onderzoek in het ziekenhuis ongedeerd.

De automobiliste, geboren in Boxtel en woonachtig in Groningen, was aanspreekbaar en zat niet bekneld toen de hulpdiensten arriveerden. De vrouw kon zich niet herinneren wat er was gebeurd, maar klaagde wel over pijn in de nek, vertelt een woordvoerster van de politie. Eenmaal uit haar opengeknipte voertuig getild, kon de vrouw met ondersteuning van hulpverleners schuifelend, naar een brancard worden gebracht.

Het ongeval trok veel belangstelling van buurtbewoners en passanten die vanaf de tijdelijke toegangsweg naar de wijk In Goede Aarde en het Klaverblad toekeken.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair SNS Bank Gemeente Boxtel Huidtherapie Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies