15:20:05    dinsdag, 07 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 13 februari 2012 08:51 uur, laatst gewijzigd op 13 februari 2012 21:16 uur

Auto's botsen door gladheid

Auto\'s botsen door gladheid

Op de foto: De bestuurder van de voorste auto werd per ambulance met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. (Foto: Albert Stolwijk).

Een jonge automobilist is maandagochtend op het voertuig van zijn voorganger gebotst op de Schijndelsedijk. Beide voertuigen waren afkomstig uit de richting Boxtel. De bestuurder van de voorste auto is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De oorzaak is nog niet bekend, maar de aanrijding is waarschijnlijk het gevolg van de extreme gladheid waarvoor de politie ook in de regio Boxtel waarschuwde. Het ongeluk gebeurde iets voor de parkeerplaats De Geelders van Natuurmonumenten.

In Boxtel vonden verschillende kleine aanrijdingen plaats waarbij uitsluitend blikschade ontstond. Verder werden op nogal wat plekken bomen en lantaarnpalen geraakt en gingen veel fietsers en wandelaars onderuit op spekgladde trottoirs.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Filipe Geld en Makelaardij Geerts advies EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg Alfa buisman optiek Remax-optimus Doornmalen electro Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie