06:19:50    woensdag, 24 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 09 januari 2012 20:34 uur, laatst gewijzigd op 09 januari 2012 20:35 uur

'Auto belandt in sloot na ruzie'

\'Auto belandt in sloot na ruzie\'

Op de foto: Een van de voertuigen die bij het incident nabij het Klaverblad betrokken was, belandde in de sloot en moest worden weggetakeld. (Foto: Mark van de Pol, Mooi Boxtel).

Een ruzie tussen twee families zou de aanleiding geweest zijn dat een auto maandag aan het einde van de middag in de sloot belandde op het Klaverblad in Boxtel.

Rond kwart voor vier kwam er bij de politie een melding binnen van een ongeval. Ter plaatse aangekomen trof de politie een auto in de sloot en een stilstaande auto aan. Aangezien er veel onduidelijkheden waren bij de politie, werd bij enkele woningen aangebeld voor mogelijke getuigenverklaringen.

Volgens onbevestigde berichten zou de auto zijn uitgeweken voor enkele personen die in de berm stonden. Vooralsnog zijn geen aanhoudingen verricht. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de auto uit de sloot te takelen. Alle vier de inzittenden bleven ongedeerd.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Doornmalen electro Olieenzo Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg