13:16:06    donderdag, 02 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 20 januari 2014 14:43 uur, laatst gewijzigd op 20 januari 2014 23:28 uur

Astronaut toert door Boxtel

Astronaut toert door Boxtel

Op de foto: André Kuipers bezocht vorig jaar basisschool De Vorsenpoel. (Foto: Gerard Schalkx).

André Kuipers bezoekt donderdag 23 januari basisschool De Hobbendonken in Boxtel. Hij komt in het bijzonder voor de leerlingen van groep 7, maar er is voor alle inwoners gelegenheid om de ex-astronaut te zien. Groep 7 won de vuurwerkbrillenactie van Sybilla Buisman Optiek en verdiende daarmee een bezoek van de bekende Nederlander.

Kuipers komt donderdag rond 13.30 uur aan op de Markt. Burgemeester Mark Buijs kruipt achter het stuur van een speciale cabrio-eend om de ruimtevaarder te brengen naar De Hobbendonken, waar alle leerlingen hen op zullen wachten. De route start op de Markt en gaat dan via de Rechterstraat, Fellenoord, Hobbendonkseweg en eindigt bij de school aan de Beneluxlaan.

In een klaslokaal zal Kuipers een presentatie geven over zijn werk als astronaut voor de groepen 7 en 8 van de basisschool.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Huidtherapie buisman optiek Geerts advies Meubelmakerijdenberg TopSlank EmielTechniek Beleef Boxtel Toverboom Alfa Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Remax-optimus