10:24:28    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 27 oktober 2012 14:29 uur, laatst gewijzigd op 28 oktober 2012 13:32 uur

Aquariumbeurs trekt veel bekijks

Aquariumbeurs trekt veel bekijks

Op de foto: Veel bezoekers kwamen zaterdag af op de jaarlijkse beurs van aquariumvereniging Daphnia. (Foto: Peter de Koning).
De jaarlijkse beurs van aquariumvereniging Daphnia in het Baanderherencollege is zaterdag bezocht door honderden bezoekers. Met ongeveer tweehonderd meter aan verkoopstands bleek opnieuw dat het jaarlijkse evenement niet voor niets wordt aangeduid als de grootste beurs voor aquarium- en terrariumbezitters in Zuid-Nederland.
 
,,Ik schat dat er vandaag tussen de vijf- en zevenhonderd bezoekers op de beurs afkomen”, liet Daphnia-voorzitter Wim van de Langenberg zaterdag weten. ,,Zowel handelaren als hobbykwekers bieden vandaag in de gangen van de school onder meer planten, vissen, reptielen, amfibieën en benodigdheden te koop aan. Maar wel tegen gereduceerde beursprijzen, die minder hoog zijn dan in de winkel.”
Tijdens de beurs konden de vele bezoekers zaterdag in de Tijberzaal op beeldschermen de mooiste voorbeelden van de landelijke keuring voorbij zien komen. ,,Veel bezoekers komen niet alleen voor de beurs, maar ook voor de uitslag van de keuring. Het feit dat de overkoepelende bond, de NBAT, aansluitend aan de jaarmarkt, de landskampioenen presenteert, geeft cachet aan ons evenement en extra allure”, aldus Van de Langenberg.

             

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Remax-optimus Alfa Huidtherapie Geerts advies Beleef Boxtel buisman optiek EmielTechniek TopSlank Podium Boxtel Toverboom Olieenzo Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Filipe Uitvaartonderneming Bijnen