22:16:21    dinsdag, 25 juni 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 15 mei 2014 19:24 uur, laatst gewijzigd op 16 mei 2014 17:16 uur

Angelaschool in Cruyff Court-finale

Angelaschool in Cruyff Court-finale

Op de foto: Het team van de Angelaschool werd donderdagochtend gehuldigd op het schoolplein.Zaterdag 7 juni wacht het vervolg: de finale in Amsterdam. (Foto: Annelieke van der Linden).

Het jongensteam van de Angelaschool in Boxtel heeft zich woensdag in Nijmegen geplaatst voor de finale van het Nederlands schoolvoetbalkampioenschap op Cruyff Courts.

De ploeg in de halve eindstrijd de Respect Award en mag daarmee op zaterdag 7 juni in actie komen in het Olympisch Stadion. Ondanks de drie verliesbeurten was er na afloop van de halve finale in Nijmegen een grote surprise voor de jongens van de Angelaschool.

De jury kende de Respect Award toe en daarmee werd alsnog een ticket verdiend voor de finale in Amsterdam. Die award betekent veel in Cruyff-termen; de oud-topvoetballer hecht grote waarden aan respectvol omgaan met elkaar, binnen én buiten de lijnen van een voetbalveld.

In Amsterdam wordt gespeeld tegen Nederlandse topploegen; winst levert een ticket op voor de Europese finale op 8 juni, ook in Amsterdam. De school mag een bus vol supporters meenemen.

Lees alles over de titelstrijd in Brabants Centrum van donderdag 15 mei.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Geld en Makelaardij Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Geerts advies