02:26:08    dinsdag, 07 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 23 februari 2013 19:54 uur, laatst gewijzigd op 23 februari 2013 20:01 uur

'Angela Shake' in Z@pp Live

\'Angela Shake\' in Z@pp Live

Op de foto: De leerlingen en ouders van de Angelaschool dansen de Harlem Shake in de foyer van het omroepgebouw in Hilversum. (Foto: Peter de Koning).

Tachtig scholieren van de Angelaschool in Boxtel waren zaterdag te gast bij Zapp Live in Hilversum. Het werd een swingende uitzending, compleet met de Harlem Shake waaraan ook alle 25 meegereisde ouders mee moesten doen.

Al om half zeven op zaterdagochtend vertrok de grote Angelaschool-delegatie richting het AKN-gebouw in Hilversum, waar Zapp Live wordt gemaakt. Voorafgaand aan de live-uitzending maakten de Boxtelse scholieren al kennis met de presentatoren Sacha Visser en Evelien Bosch en namen ze in de grote foyer een swingend filmpje dat later in het programma werd gebruikt.

Tijdens de uitzending van Zapp Live mochten enkele leerlingen meedoen aan het spannende Zapp Duel. Twee anderen gingen stamppot koken met een prijswinnende kok uit Zeeland, vier kids assisteerden de gasten Klaas en Daniel bij het maken van een knutselwerk, dat geheel bestond uit afvalproducten. De uitzending duurde tot half elf, daarna was er een handtekeningensessie.

In Brabants Centrum van 28 februari een uitgebreide terugblik in woord en beeld.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Toverboom Filipe Café zaal Kloosterzicht TopSlank Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Alfa Olieenzo Elan Bikes support buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Podium Boxtel EmielTechniek Geerts advies