11:05:04    woensdag, 19 februari 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 08 januari 2013 09:18 uur, laatst gewijzigd op 08 januari 2013 09:22 uur

André Kuipers bezoekt Vorsenpoel

André Kuipers bezoekt Vorsenpoel

Op de foto: Met deze foto won groep 8T de wedstrijd van Sybilla Buisman Optiek.

Astronaut André Kuipers brengt maandag een bezoek aan groep 8T van basisschool De Vorsenpoel. De leerlingen deden mee aan een wedstrijd van Sybilla Buisman Optiek en wonnen met hun foto een bezoek van de Nederlandse astronaut.

Buisman deelde onlangs vuurwerkbrillen uit aan Boxtelse basisscholen en koppelde daar een wedstrijd aan. De klas met de leukste foto en de meeste stemmen zou een bezoek krijgen van Kuipers. De leerlingen van groep 8T kregen bijna 200 stemmen. ,,De kinderen waren erg fanatiek", vertelt directeur Vincent Bosma. ,,Ze hebben flyers uitgedeeld en posters opgehangen."

Tijdens zijn bezoek zal Kuipers vertellen over zijn ervaringen in de ruimte. Ook wordt een film getoond. ,,De kinderen zijn ontzettend enthousiast. Het is natuurlijk ook geweldig om een astronaut op bezoek te krijgen", stelt Bosma.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Toverboom Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Olieenzo TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Remax-optimus buisman optiek Filipe Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Huidtherapie