15:51:19    dinsdag, 07 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 10 oktober 2013 18:59 uur, laatst gewijzigd op 10 oktober 2013 19:03 uur

Ambulances blokkeren Kapelweg

Ambulances blokkeren Kapelweg

Twee ambulances hebben donderdagmiddag de Kapelweg in Boxtel versperd. De opmerkelijke gebeurtenis volgde op een eerdere inzet van de ambulancedienst in Lennisheuvel. Onderweg naar het ziekenhuis in Tilburg werd besloten een traumateam in te zetten.

Het traumateam werd omstreeks 16.45 uur gealarmeerd en vloog per helikopter richting Boxtel. In een weiland tussen de Akkerstraat en d’Ekker, pal langs de Kapelweg, werd een plek gevonden waar de heli kon landen. Enkele tientallen minuten werd het verkeer gestremd, veel automobilisten zochten een alternatieve route.

Nadat de gewonde per ambulance naar het ziekenhuis in Tilburg was vervoerd, vertrok ook de traumahelikopter. Omdat de trauma-arts per ambulance was meegereisd, moest ook deze weer opgehaald worden. Verdere gegevens over het incident zijn nog niet bekend. (Bron en foto: Persburo Sander van Gils).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support Geerts advies TopSlank Filipe Olieenzo Geld en Makelaardij Toverboom EmielTechniek Beleef Boxtel Doornmalen electro buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie