22:47:09    zondag, 16 juni 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 22 juni 2011 16:54 uur, laatst gewijzigd op 23 juni 2011 14:31 uur

Ambtenaren doen vrijwilligerswerk

Ambtenaren doen vrijwilligerswerk

Op de foto: Wethouder Willie van de Langenberg geeft met enkele ambtenaren het goede voorbeeld bij Hoogheem. (Foto: Albert Stolwijk).

Negentig ambtenaren van de gemeente Boxtel doen donderdag 23 juni mee aan de jaarlijkse manifestatie Boxtel Geeft!. Ze gaan vrijwilligerswerk doen bij woonzorgcentra, kindercentra en orthopedagogisch instituut De La Salle.

De meeste ambtenaren gaan zwerfvuil opruimen, onder aanvoering van wethouder Willie van de Langenberg en gemeentesecretaris Jan Fraanje. Andere bestuurders gaan aan de slag bij De La Salle, waarbij burgemeester Frank van Beers het bakken van pannenkoeken voor zijn rekening neemt.

Wethouder Peter van de Wiel doet mee aan een voetbalwedstrijd, wethouder Anton van Aert gaat oberen in het restaurant van het instituut. Wethouder Wim van der Zanden gaat bij Delta in het Ursulagebouw een cursus geven aan ouderen. Hij gaat ze leren hoe ze moeten omgaan met een mobiele telefoon.

Tal van ambtenaren gaan flink klussen, onder meer in hertenpark De Groene Warande in park Molenwijk en bij gemeenschapshuis De Rots.

Auteur: Marc Cleutjens

Advertenties