RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
16:17:40    zaterdag, 20 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 14 juni 2012 16:10 uur, laatst gewijzigd op 16 juni 2012 12:47 uur

Ambtenaren doen klusjes in Boxtel

Ambtenaren doen klusjes in Boxtel

Op de foto: Henk Leenders, Hans Kuster en Marloes van de Wetering schilderden donderdag een schuurtje in hertenkamp De Groene Warande. (Foto: Albert Stolwijk).

97 ambtenaren van de gemeente Boxtel namen donderdag deel aan Boxtel Geeft!, de jaarlijkse dag waarop medewerkers vrijwilligerswerk verrichten bij diverse instellingen. Ambtenaren staken hun handen uit de mouwen bij onder andere hertenkamp De Groene Warande en basisschool De Vorsenpoel.

Bij hertenkamp De Groene Warande in park Molenwijk hezen drie ambtenaren zich donderdagochtend in witte verfpakken. Zij gingen aan de slag met het schilderen van een schuurtje. Henk Leenders, P&O-adviseur, mengde de verf in de juiste kleur groen. ,,Dagelijks maken wij op afstand beslissingen voor burgers. Op deze dag verrichten we werkzaamheden die niets met ons werk te maken hebben, maar we doen toch iets terug voor de gemeenschap.”

Burgemeester Frank van Beers en wethouder Anton van Aert wandelden met de bewoners van Eliabethsdael. Ook wethouder Wim van der Zanden maakte een wandeltocht; hij ging met de bewoners van Simeonshof op stap. Wethouder Peter van de Wiel, oud-voetballer van DVG, speelde een potje voetbal met de jongeren van De La Salle. Gemeentesecretaris Jan Fraanje en wethouder Willie van de Langenberg waren de hele ochtend bij het Frans Pleintje aan de Dr. Van Helvoortstraat om zwerfvuil te ruimen.

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Huidtherapie Proef Culinair Geerts advies SNS Bank Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro