22:35:59    zondag, 16 juni 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 14 juni 2012 16:10 uur, laatst gewijzigd op 16 juni 2012 12:47 uur

Ambtenaren doen klusjes in Boxtel

Ambtenaren doen klusjes in Boxtel

Op de foto: Henk Leenders, Hans Kuster en Marloes van de Wetering schilderden donderdag een schuurtje in hertenkamp De Groene Warande. (Foto: Albert Stolwijk).

97 ambtenaren van de gemeente Boxtel namen donderdag deel aan Boxtel Geeft!, de jaarlijkse dag waarop medewerkers vrijwilligerswerk verrichten bij diverse instellingen. Ambtenaren staken hun handen uit de mouwen bij onder andere hertenkamp De Groene Warande en basisschool De Vorsenpoel.

Bij hertenkamp De Groene Warande in park Molenwijk hezen drie ambtenaren zich donderdagochtend in witte verfpakken. Zij gingen aan de slag met het schilderen van een schuurtje. Henk Leenders, P&O-adviseur, mengde de verf in de juiste kleur groen. ,,Dagelijks maken wij op afstand beslissingen voor burgers. Op deze dag verrichten we werkzaamheden die niets met ons werk te maken hebben, maar we doen toch iets terug voor de gemeenschap.”

Burgemeester Frank van Beers en wethouder Anton van Aert wandelden met de bewoners van Eliabethsdael. Ook wethouder Wim van der Zanden maakte een wandeltocht; hij ging met de bewoners van Simeonshof op stap. Wethouder Peter van de Wiel, oud-voetballer van DVG, speelde een potje voetbal met de jongeren van De La Salle. Gemeentesecretaris Jan Fraanje en wethouder Willie van de Langenberg waren de hele ochtend bij het Frans Pleintje aan de Dr. Van Helvoortstraat om zwerfvuil te ruimen.

Auteur: Annelieke van der Linden

Advertenties